Adoptionshuset | Idéudviklingsworkshops
21549
page-template-default,page,page-id-21549,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Månedlige Ideudviklingsworkshops

 

Er du nysgerrig efter at vide, hvad vi laver i Projekt Adoptionshuset? Har du en ildsjæl i maven? Er du god til at få idéer? Har du lyst til at møde andre adopterede?

Formål

Idéworkshops har til formål at videreudvikle på idéer som løbende popper op, når vi samtaler om de behov, vi ser i adoptionsmiljøet. Formålet med workshoppen er at skabe en hyggelig og uformel eftermiddag, hvor vi kan videreudvikle på arbejdet fra de tidligere workshops. Vi ønsker at samskabe og involvere de fremtidige brugere af Adoptionshuset, så her er muligheden for at sætte dit aftryk på Projekt Adoptionshuset. Det er kun muligt, at realisere et kulturhus for adopterede, gennem frivilligt engagement og ildsjæles idérigdom. Måske er du nysgerrig på at høre mere om projektet, måske har du tænker og holdning til huset. Vi vil gerne styrke ejerskabet, engagementet og fællesskabet omkring etablering af Adoptionshuset.

 

Målgruppe

Vi ønsker at inkludere alle med interesse for adoption, herunder adopterede, pårørende, repræsentanter fra andre foreninger, organisationer samt uformelt sammensatte grupper på adoptionsområdet. Vi håber at jer stakeholders kan tilføre og tilegne sig viden samt diskutere ønsker og behov fra de forskellige baglande og erfaringer. Dertil er det en ideel mulighed for updates og networking på tværs af ex. landegrupper og andre interessegrupper.

 

Hvordan

Idéworkshops afholdes kontinuerligt i et faciliteret rum med dialog og interaktive brainstormingsøvelser. Her er det meningen, vi skal lære hinanden bedre at kende samt udvikle og udarbejde aktiviteter der skaber værdi for adoptionsmiljøet.

Tidspunkt

4. oktober kl. 13:00-16:00

 

Sted

DLokale 105, Verdenskulturcenteret, Nørre Allé 7, 2100 København N