Adoptionshuset | APOC Yoga
21507
page-template-default,page,page-id-21507,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

APOC YOGA

 

Yoga betyder “union” eller fællesskab, og Projekt Adoptionshuset tilbyder nu yoga for adopterede og racialiserede minoriteter med Trine Mee Sook.

Om APOC Yoga

Yoga betyder “union” eller fællesskab, og nu tilbyder Projekt Adoptionshuset yoga for adopterede og People of Color (POC). Gennem yoga med Trine Mee Sook ønsker vi at skabe et kærligt rum (også selvom du måske kommer til at svede^) hvor du kan komme og være tilstede i og med den krop som du nu engang har. Vi håber at vores A-POC yoga har givet dig lyst til at praktisere yoga (fysisk såvel som mentalt) i fællesskab med andre (brune) kroppe – i Verdenskulturcenteret.

 

Det er ikke en nødvendighed at have praktiseret yoga tidligere for at deltage – så længe du kommer med et åbent sind og din egen yogamåtte. Projekt Adoptionshuset stiller lokaler til rådighed. Vi opfordrer alle til at støtte Trines undervisning med en frivillig donation på 50-100 kroner per gang som praktisering af Dana (gavmildhed). Husk at tilmelde dig (Trine?)

 

Om Underviseren

Jeg hedder Trine Mee Sook, og er født i Sydkorea. Jeg blev adopteret til Danmark i 1978, og begyndte under min studietid at interessere mig mere indgående og kritisk til det at være brun i et overvejende ikke-brunt land og miljø. På Kunstakademiet i København var jeg med til at danne kunstergruppen UFOlab, som dog ikke længere er aktiv, men som dengang var en slags Skandinavisk frontløber indenfor identitetspolitiske spørgsmål – med særlig vægt på adoption. Det var også inde på Kunstakadmiet at jeg for alvor forelskede mig i yoga. Dengang (for næsten 15 år siden) var der yogaundervisning hver tirsdag, og efterhånden som jeg intensiverede min yogapraksis blev det mig mere og mere klart hvor stor en kraft der ligger i yoga – og hvordan den kraft, når man åbner sig op for den, er transformerende for ens krop og sind!

 

Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg fik så overbevisende en introduktion til yoga dengang på Kunstakademiet, og jeg er derfor også meget taknemmelig for, at det nu er mig som underviser derinde hver tirsdag eftermiddag.
I mine Hatha-klasser kan jeg godt lide at nørde med mine alignment-instrukser. Det gør jeg så du kan praktisere sikkert med stor kropsbevidsthed, og med fokus på åndedrættet.
Jeg kan også godt lide at bruge tid i stillingerne – ud fra min personlige erfaring af at det netop er her at yogaens transformerende kraft flyder friest og er allermest tilgængelig!
Jeg underviser dynamiske Hatha klasser – men holder også af at skrue tempoet ned og dyrke det nænsomme og stille. Jeg kunne derfor tænke mig at variere POC Yoga-klasserne sådan at vi nogle gange får lidt sved på panden og andre gange kultiverer det langsomme, meditative og stille – i blide Hatha eller Yin Yoga klasser. Det kan vi eventuelt aftale fra gang til gang.

Tidspunkt

Hver anden mandag (lige uger) Første undervisning finder sted mandag den 3. august. Vi anbefaler, at du er der ca. 10 minutter før.

Første hold starter fra 17:30 til 18:30 og andet hold starter kl. 19:15

 

 

Sted

Danselokalet i kælderen, Verdenskulturcenterets, Nørre Allé 7, 2100 København N

 

Kontakt

facebook group