Adoptionshuset | 12. oktober / Workshop / Medietræning for racegjorte og andre der føler sig majoritetsdiskrimineret i de danske medier
21876
post-template-default,single,single-post,postid-21876,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

12. oktober / Workshop / Medietræning for racegjorte og andre der føler sig majoritetsdiskrimineret i de danske medier

12. oktober / Workshop / Medietræning for racegjorte og andre der føler sig majoritetsdiskrimineret i de danske medier

Facebook event – Tilmelding her!

TID: 12. oktober 2016 kl. 17:00-20:00

STED: VerdensKulturCentret, Nørre Alle 7, 2200 København N

 

Denne workshop er for alle der identificerer sig som racegjort, hvide kan kun deltage hvis de tilhører en gruppering, der ønsker at tale en sag for grupper der på samme måde strukturelt stigmatiseres eller stereotypiseres i medierne.

Underviser er Yong Sun Gullach fra Adoptionspolitisk Forum.

Underviserens beskrivelse:
Workshoppen vil være en praktisk træning og indførsel i hvordan de fleste medier arbejder – det er ikke en akademisk debataften om hvor dårlig repræsenteret racegjorte er – men en træning i at formidle budskaber og passe på sig selv i forbindelse med live interviews etc. Jeg gennemfører workshoppen hvis der er mere end 5 tilmeldte.

Workshoppen vil være gratis at deltage i og er primært forbeholdt for de der opfatter sig selv som racegjort eller majoritetsdiskrimineret i de offentlige medier.